Bezoek onze (online) events
Inspiratiemomenten

Bezoek onze (online) events

Bij Voigt Travel kunnen we je veel vertellen over het Pure Noorden, maar het liefst wil je het natuurlijk zelf ervaren! We vinden het belangrijk dat je alle gelegenheid krijgt om je te oriënteren op onze reizen. Daar hoort een goed advies bij, maar ook de mogelijkheid om alvast in de stemming te komen. Daarom organiseren wij regelmatig (online) inspiratieavonden en events! 
 

(Online) events van Voigt Travel

Naast prachtige reizen naar Lapland, biedt Voigt Travel ook reizen aan naar andere bestemmingen in het Pure Noorden. Waar onze Lapland reizen vertrekken vanaf Brussel en vanaf Amsterdam, geldt dat wij onze andere vliegreizen aanbieden met vertrek vanuit Rotterdam, Amsterdam of Eelde. Lijkt het jou interessant om kennis te maken met onze meest veelzijdige winterbestemming, Noord-IJsland? Meldt je dan gratis en vrijblijvend aan voor onze Inspiratieavond Noord-IJsland.
 

Evenement  Datum Tijd

Inspiratieavond Noord-IJsland winter

Donderdag 9 december 2021 19.30 uur


 

Kijk onze online inspiratieavonden terug

Nu zin in inspiratie of benieuwd naar onze eerdere events over onze zomer- en winterbestemmingen? Hieronder kijk je de meest recente online events terug. Veel kijkplezier! 
 

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel