Voigt Travel, dé Lapland specialist

Van reizen naar beleven

Voigt Travel, dé Lapland specialist

voigt travel

Ruben Weytjens: Noorderlicht Expert Voigt Travel

"Reis mee naar het Pure Noorden"

"Voigt Travel is dé specialist voor het Pure Noorden en komt al jaren in Fins Lapland, Zweeds Lapland en Noord-Noorwegen. Dankzij de rechtstreekse vluchten vanuit Brussel en Amsterdam sta je al binnen 3 uur op de poolcirkel, waar de avontuurlijke Lapland vakantie direct begint. Altijd al eens oog in oog willen staan met rendieren? Of deelnemen aan unieke winteractiviteiten zoals een huskysafari of een sneeuwscootertocht? Of het magische noorderlicht zien? Alle Lapland reizen zitten vol met louter hoogtepunten. Het is zelfs mogelijk om de lange latten onder te binden en te ervaren wat wintersport in Finland en Zweden inhoudt. Ook op de dagen dat de zon amper boven de horizon uitkomt, want in Lapland worden de pistes verlicht en is het mogelijk om tot laat in de avond te skiën of snowboarden."

 

De grootste ter wereld

Inmiddels is Voigt Travel al decennia lang dé specialist op het gebied van reizen naar het noorden van Europa. Het is wereldwijd nog altijd de reisorganisatie met 's winters de meeste rechtstreekse vliegverbindingen naar het poolcirkelgebied: maar liefst zeven bestemmingen in Fins Lapland, Zweeds Lapland en Noord-Noorwegen worden een of twee keer per week aangevlogen en dit aantal groeit elk jaar. Sinds 2016 is ook de zomer in het Pure Noorden beter bereikbaar dan ooit. In nog geen 3 uur vliegen sta je in het licht van de Middernachtzon, in Noord-Zweden of nog noorderlijker, op de poolcirkel in Fins Lapland. In één vakantie ligt daarmee het hele arctische gebied aan je voeten!

Van reizen naar beleven

Voigt Travel is een eigenzinnige reisorganisatie met een grote voorliefde voor de nog onontdekte uithoeken van Europa. Onze roots liggen in het Pure Noorden. Met een klein en hecht team van reisspecialisten regelen wij een onbezorgde, comfortabele en toch hele avontuurlijke vakantie. Je komt op onverwacht mooie plekken, je maakt kennis met een totaal andere manier van leven en ontmoet hele bijzondere mensen.

Voigt Travel is in het bezit van het Travelife Partnership Certificaat. Met dit certificaat tonen wij aan dat wij aan de Travelife Partner standaarden voldoen en verantwoord en duurzaam ondernemen hoog in het vaandel hebben staan. 

 

Voigt Travel Travelife Partnership 

Over Voigt Travel

  • Werken bij Voigt Travel vacatures voigt travel
  • Verantwoord reizen duurzaam reizen voigt travel
  • Garantie en veiligheid voigt travel
  • Voigt Travel en privacy voigt travel
  • Disclaimer voigt travel

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel