Parkeren Brussels Airport zorgeloos op avontuur met Voigt Travel

parkeren brussels aiport zaventem

Parkeren op Brussels Airport

Zorgeloos op avontuur met Voigt Travel

Wie bij Voigt Travel een winterreis boekt met een rechtstreekse vlucht van Brussels Airport naar Lapland parkeert zijn auto voordelig op P3 Holiday (Zaventem) op nog geen vijf minuten lopen van de terminal . Je betaalt voor 8 dagen niet € 113,- maar het kortingstarief van slechts € 61! Eén van de vele extra's van Voigt Travel! Let op, je moet wel zelf de parkeerplaats reserveren!

Vertrek jij vanaf Schiphol? Ook hier kun je via Voigt Travel met korting parkeren. Lees hier over de mogelijkheden voor parkeren op Schiphol.

Hoe werkt het?

Je reserveert ZELF* online de overdekte parkeerplaats via Interparking Brussels Aiport P3 Holiday (Zaventem). Dat kan heel eenvoudig via de speciale reserveringsbutton onderaan deze webpagina. Je komt dan rechtstreeks in het systeem van Interparking Brussels Aiport P3 Holiday (Zaventem)en volgt verder de instructies zoals aangegeven. Je kunt reserveren met een creditcard of via iDEAL. Inrijden kan naar keuze met creditcard, nummerbordherkenning of unieke inrijcode.

Online reserveren

Je kiest enkel de gewenste datum van aankomst en vertrek van de parkeerlocatie. Maak gebruik van de maximale parkeertijd die al voor je is aangegeven (00:05u - 23:59u), ongeacht de uiteindelijke vertrek- en aankomsttijd van de vlucht. Laat het veld 'Kortingscode' leeg. Bij 'Referentie externe partij' vul je je (6-cijferige) reserveringsnummer in. Je vindt dit op de reserveringsbevestiging en factuur van Voigt Travel.

 

* Voigt Travel kan dit niet voor jou regelen aangezien voor deze reservering je creditcard- of bankgegevens nodig zijn.
 


 

Voorwaarden

  • Er is een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar, dus op = op
  • Je betaalt het kortingstarief van € 61
  • Reserveringen alleen via de speciale reserveringsbutton onderaan deze pagina
  • Alleen geldig wanneer je bij Voigt Travel een pakketreis in de winter hebt geboekt met een rechtstreekse vlucht van Brussel naar Lapland
  • Je dient te allen tijde zelf een parkeerplaats te reserveren
  • Maximaal 1 parkeerplaats voor 8 kalenderdagen per reserveringsnummer
  • Maximaal 1 auto per 4 inzittenden
  • De waarde van deze aanbieding kan niet in geld worden uitgekeerd
  • Voigt Travel is niet aansprakelijk voor een eventuele (ver)late aankomsttijd op Brussels Airport waardoor je na middernacht terugkomt op de parkeerplaats. In dat geval zal een extra toeslag worden geheven
  • Voigt Travel is niet aansprakelijk voor het mislopen van een voordelige parkeerplaats of het reserveren van een andere parkeerplaats op Brussels Airport tegen hogere kosten. Achteraf kunnen geen restituties worden verleend.

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel