Reisadvies aan huis

Reisadvies aan huis

Nu per videobelgesprek

Photo

Bernadette van Steensel
 

Onze persoonlijk reisspecialist Bernadette werkt sinds 2009 met veel plezier en enthousiasme in de reiswereld en heeft veel kennis en ervaring opgedaan met de Voigt Travel reisbestemmingen. Op dit moment vinden haar adviesgesprekken online plaats, door middel van een videobelgesprek. Wel zo veilig en zo kun je samen met je reisgenoten eenvoudig meekijken op het computerscherm naar alle mogelijkheden.
 

"Een reis die past bij jouw wensen"

"Ik vind het een uitdaging om voor jou een reis uit te zoeken die past bij je eigen wensen. In de loop der jaren heb ik vele bestemmingen persoonlijk bezocht. Zo heb ik winters Lapland en Noord-Noorwegen meerdere malen zelf ervaren. Genieten van winterse activiteiten zoals een sneeuwscootertocht of op pad met de husky's in Lapland en varen met het Noorderlichtschip door de fjorden van Noord-Noorwegen. Wat een voorrecht om meerdere keren het noorderlicht te hebben gezien! Graag help ik je bij het vinden van een droomreis naar het Pure Noorden."
 

Maak een afspraak met Bernadette

Wanneer je onderstaand formulier invult wordt er contact met je opgenomen voor het maken van een afspraak wanneer het jou uitkomt. In overleg kan het adviesgesprek ook in de avonduren plaats vinden. Wij vragen je een vergoeding van €50,- per afspraak. Boek je vervolgens een reis? Dan brengen wij dat bedrag in mindering op je reissom!

Toevoeging