PRINT PAGINA

Winterwonderland midweek Rukahovi

Een actieve midweek in Lapland vanuit het gezellige dorpje Ruka

Dag 1

Dag 1 Lapland, here we come!

Lapland, here we come!

Na een rechtstreekse vlucht naar Kuusamo word je met een transfer in circa 30 minuten naar Iisakki Village nabij Ruka gebracht. Hier geniet je van een lunch, neem je je thermokleding en het programma voor de komende dagen in ontvangst en maak je je op voor je eerste winterse activiteit, de sneeuwscootersafari! Na de instructie stap je per tweetal op de sneeuwscooter om door het winterse landschap te toeren. Einde van de middag word je naar hotel Scandic Rukahovi gebracht.
Duur programma: circa 2,5 uur   
 

Dag 2

Dag 2 Op zoek naar het noorderlicht op sneeuwschoenen

Op zoek naar het noorderlicht op sneeuwschoenen

Wanneer je vanochtend wakker wordt in winterwonderland geniet je van een uitgebreid ontbijt. Nu is het de tijd om Ruka te ontdekken. Ga jij vandaag de pistes verkennen, of kies je voor een ontspannen dag met sauna zoals de Finnen dat doen? In de avond word je opgehaald voor een wandeling onder de sterrenhemel. Onder begeleiding van de gids trek je de bossen in. Terwijl de sneeuw kraakt onder je sneeuwschoenen houd je je ogen goed open, want misschien laat het noorderlicht zich vanavond wel zien.
Duur programma: circa 3 uur
 

Dag 3

Dag 3 Huskysafari en Laps diner

Huskysafari en Laps diner

Na het ontbijt maak je je op voor de ultieme bucketlistactiviteit: de huskysafari! De husky’s staan je al enthousiast op te wachten en na een duidelijke instructie is het tijd om samen op de slee te stappen. Nu ben jij in control. Stuur je huskyspan door de besneeuwde bossen en geniet van deze unieke ervaring.  Halverwege is er de mogelijkheid om te ruilen van plek. In de avond maak je kennis met de keuken van Lapland. Je wordt opgehaald voor het Laps diner.
Duur programma: circa 2,5 uur
 

Dag 4

Dag 4 Riverfloaten

Riverfloaten

Vandaag staat een bijzondere activiteit op het programma. Spannend en ontspannen tegelijk: riverfloaten. Met een speciaal drijfpak, dat je zowel warm als droog houdt, drijf je de ijskoude rivier af door een sprookjesachtig landschap. Uiteraard draag je ook een zwemvest en een helm en krijg je vooraf een goede instructie van de gids. Nadat je weer op de kant staat geniet je nog even na met een lekker warm drankje.
Duur programma: circa 2,5 - 3 uur
 

Dag 5

Dag 5 Naar huis

Naar huis

Een laatste ontbijt en blik op winterwonderland en dan is het tijd om richting de luchthaven te gaan voor de terugvlucht brengt naar Amsterdam. Aan boord heb je alle tijd om nog even weg te dromen bij alle belevenissen van de afgelopen dagen.Deze reis zal nog lang in je gedachten blijven.
 

Contact Voigt Travel

Bel ons gerust op: +32 267 00995
Of e-mail: