PRINT PAGINA

Weekend Granö Beckasin Lodge

Avontuurlijke activiteiten door het sprookjesachtige Lapland

Dag 1

Dag 1 Welkom in Zweeds Lapland!

Welkom in Zweeds Lapland!

Met een vlucht van SAS vlieg je met een overstap op Stockholm naar Umeå, in Zweeds Lapland. Nadat je je bagage hebt opgehaald, stap je de transferbus in en word je naar de lodge gebracht. Bij aankomst maak je gelijk kennis met de gids en ontvang je de thermo overall. Zie je vanavond het noorderlicht al dansen aan de hemel?

Diner en overnachting in Granö Beckasin.

Dag 2

Dag 2 Volop actie in de sneeuw

Volop actie in de sneeuw

Laat het sneeuwschoenwandelen maar beginnen! Sneeuwschoenen zijn eigenlijk een soort tennisrackets onder je schoenen die ervoor zorgen dat je niet wegzakt in de diepe sneeuw. Het lijkt best ingewikkeld, maar het voelt eigenlijk heel natuurlijk. Hoeveel verschillende soorten sneeuw zijn er en wat zijn de eigenschappen ervan? De gids kan je hier alles over vertellen. Na een verrukkelijke lunch in de lodge staat het volgende hoogtepunt alweer op je te wachten; een sneeuwscootersafari. Onderweg stop je om te gaan ijsvissen, een geliefde Lapse hobby. Lukt het jou om een visje te vangen? Lunch, diner en overnachting in Granö Beckasin.

Duur sneeuwschoenwandeling: ca. 2 uur
Duur sneeuwscootertocht met ijsvissen: ca. 3 uur

Dag 3

Dag 3 Met de husky’s door de bossen

Met de husky’s door de bossen

Na het heerlijke ontbijt word je naar de huskyfarm gebracht. Ben je klaar voor een geweldige tocht met de enthousiaste husky’s? Je ontmoet de huskymusher, die je vertelt hoe je de slee het beste kunt besturen. In het begin is het nog wat onwennig, maar al gauw heb je de smaak te pakken en geniet je van de stilte en uitzichten onderweg. Rest van de dag vrij te besteden. Tip: maak een wandeling door het reusachtige dennenbos rondom de lodge.

Lunch, diner en overnachting in Granö Beckasin.
Duur programma: ca. 3 uur (2 personen per slee)

Dag 4

Dag 4 Hejdå, tot ziens!

Hejdå, tot ziens!

Aan elk mooi avontuur komt een einde, zo ook aan deze reis. Geniet van je laatste Scandinavische ontbijtbuffet in de lodge voordat je teruggebracht wordt naar de luchthaven. De kans is erg groot dat je met de prachtige winterse beelden op je netvlies nog lang nageniet van Lapland.

Contact Voigt Travel

Bel ons gerust op: +32 267 00995
Of e-mail: