Vele extra's* bij je reis naar Lapland!
Extra's van Voigt Travel

Vele extra's* bij je reis naar Lapland!

Bij Voigt Travel weten we hoe fijn het is als dingen gewoon goed geregeld zijn. Je wilt zeker weten dat je de juiste uitrusting krijgt tijdens een safari, zodat je het niet koud hoeft te hebben. Dat er iemand op je staat te wachten op de luchthaven en dat de reisleider jouw taal spreekt, zodat je niets hoeft te missen. Welk arrangement naar het Pure Noorden je ook boekt, als je meevliegt op onze rechtstreekse vlucht ben je bij ons niet alleen verzekerd van het beste advies maar ook van een groot aantal extra's! De extra's kunnen per arrangement verschillen.

Rechtstreeks vliegen - direct ter hoogte van de poolcirkel
Jouw reis is inclusief een rechtstreekse vlucht vanuit Brussel of Amsterdam naar diverse bestemmingen in Fins en Zweeds Lapland. De vluchttijd is om en nabij de drie uur, dus je zit in een mum van tijd ter hoogte van de poolcirkel.

Gratis 20 kg ruimbagage - pak gerust al jouw warme winterkleding in
Het is een feit dat je op een winterreis altijd meer bagage hebt en zeker in het Pure Noorden wil je het niet koud hebben. Pak je lekker ruim in want je mag zonder extra kosten 20 kg ruimbagage per persoon meenemen op onze vluchten naar het Pure Noorden. Dat scheelt je toch alweer € 40 per persoon. Geen grote koffer en ook nog extra winterlaarzen mee? Geen nood, je mag die 20 kg verdelen over maar liefst 5 stuks per persoon.

Hele week thermo uitrusting - maak gratis gebruik van thermo overall, winterlaarzen en handschoenen
Eén van de meest gestelde vragen over een reis naar winters Lapland is: "Wat voor kleding moet ik meenemen?" Maak je je hierover geen zorgen! Ook als je niet over wintersportkleding beschikt, kun je zonder problemen naar het Pure Noorden afreizen. Bij vrijwel alle reizen in Lapland (bekijk daarvoor de extra's op de tarievenpagina's) krijg je van Voigt Travel voor de hele week een warme thermo overall met winterlaarzen en goede handschoenen uitgereikt! 

Inbegrepen excursie - ga direct mee op een introductietocht in de sneeuw
Wie naar Lapland gaat, wil echt een keer iets heel bijzonders meemaken. Verken het adembenemende landschap tijdens een tocht op een sneeuwscooter, de huskyslee of per sneeuwschoenen naar het noorderlicht. Om je hiervan te laten proeven en te laten zien dat zo'n safari voor alle leeftijden is, krijg je van Voigt Travel op vrijwel alle reizen naar Lapland een inbegrepen safari ter introductie.

Noorderlichtvoorspelling door expert - vergroot je kans op het zien van het noorderlicht
Eén van de mooiste natuurverschijnselen van het Pure Noorden is het noorderlicht. Logisch dat je erop hoopt dat je het gaat zien! Voigt Travel kan het je niet garanderen, maar er wel alles aan doen om ervoor te zorgen dat je een maximale kans maakt op het zien van dit fenomeen. Onze noorderlichtexpert Ruben Weytjens helpt je om zowel voor als tijdens je reis op de hoogte te blijven van de noorderlichtkansen op jouw locatie. Download nu de gratis NoorderlichtApp.

Gratis ski's mee aan boord** - neem uw ski's of slee mee zonder extra kosten
Ga je naar Lapland om ook nog een paar dagen lekker te langlaufen, te skiën of snowboarden? Wil je een slee meenemen voor de kinderen? Bij Voigt Travel kan dit zonder extra kosten. Overigens geldt dit ook voor jouw langlaufuitrusting. De enige voorwaarde is dat je vooraf bij Voigt Travel aanmeldt wie er wintersportuitrusting meeneemt, zodat wij de plaats in het ruim kunnen reserveren. Je krijgt van ons dan een bevestiging en voucher voor check-in maar je hoeft er niets voor te betalen. Let op, de uitrusting mag niet meer dan 15 kg wegen. Uiteraard telt dit gewicht niet mee bij de standaard ruimbagage.

Voordelig parkeren op Brussels Airport en Schiphol** - reis relaxed en voordelig van en naar de luchthaven
Boek je een pakketreis met onze rechtstreekse vlucht van Amsterdam en Brussel naar Lapland, dan parkeer je je auto de hele week voordelig op de luchthaven. Je betaalt op Schiphol voor 8 dagen niet € 82,50, maar het kortingstarief van slechts € 35! De enige voorwaarde is dat je zelf je parkeerplaats reserveert. Voigt Travel kan dit niet voor je verzorgen aangezien er bank- en/of creditcard gegevens nodig zijn om jouw plaats te garanderen. Klik hier om te reserveren.

* Niet alle extra's zijn altijd van toepassing: een reisleider gaat alleen mee op de rondreizen. Kijk daarom goed bij welk arrangement je op welke extra's kunt rekenen. Voor deze extra's kan op geen enkele manier restitutie verkregen worden.

** Voor deze extra's moet je vooraf zelf voor de aanmelding en reservering zorgen.

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel