Veilig reizen naar Lapland in coronatijd
Veilig op reis met Voigt Travel

Veilig reizen naar Lapland in coronatijd

Met Voigt Travel ga je, ook in tijden van pandemieën en crisis, veilig op vakantie. Wij verzekeren je dat we er voor je zijn, wat er ook gebeurt. Dat is het voordeel van het boeken van een reis met een reisorganisatie als Voigt Travel die aangesloten is bij SGR en ANVR. Laat je daarom niet tegenhouden om een reis naar Lapland te boeken voor komende winter. Je bent bij ons ook aan het juiste adres voor een last minute naar het Pure Noorden, afhankelijk van de actuele situatie in dat land op het moment van vertrek. Lees hier alle praktische reisinformatie over jouw reis naar Lapland.

Reisadvies Lapland vanuit België (update: 29 november 2021)

Langzaam maar zeker zijn er steeds meer inwoners in België gevaccineerd tegen het corona virus en het internationaal reisverkeer is de afgelopen maanden weer goed op gang gekomen. In België vertoont het aantal corona-besmettingen recentelijk weer een stijgende lijn, waardoor we waakzaam moeten blijven en de Belgische overheid een nieuw pakket van maatregelen heeft aangekondigd. We willen allemaal komende winter weer volop kunnen genieten van een vakantie in de sneeuw. Op dit moment ziet het er uit dat we deze winter naar Lapland kunnen reizen indien we in bezit zijn van een  Europees vaccinatiecertificaat, bewijs van genezing of negatieve uitslag van een PCR-test:  Bekijk hier de informatie over reizen en corona vanuit de Belgische overheid.

Wij zijn er voor je, ook op reis

Wat er ook gebeurt: we zijn er voor je. Je kunt ons tijdens je reis 24/7 bereiken. De veiligheid van onze reizigers staat bij ons hoog in het vaandel. Wanneer jij een complete vakantie (dus een arrangement waar een vlucht, accommodatie, eventuele huurauto en excursies invallen) bij ons boekt, wordt jouw reis automatisch gedekt door de repatriëringsgarantie. Dit houdt in dat wij er voor zorgen dat jij veilig en wel thuiskomt als het reisadvies van positief in negatief verandert. Als er kosten bij komen kijken, nemen wij deze op ons. Tijdens de uitbraak van de coronapandemie hebben wij de reizigers die in Lapland en Noorwegen zaten geholpen om zo snel en zo veilig mogelijk thuis te komen. Stel dat dit tijdens jouw vakantie ook gebeurt, helpen we jou ook. Je kunt dus op ons rekenen! Bekijk hier onze meestgestelde vragen over reizen en het coronavirus

 


Winter 2021/2022 naar het Pure Noorden?

Sta jij ook zo te popelen om weer op reis te gaan? Grijp dan nu je kans en boek jouw favoriete winterreis naar Lapland met vertrek en rechtstreekse vlucht vanaf Brussels Airport en Schiphol Airport Amsterdam.

 

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel