Ga op reis naar Lapland in winter 2022/2023
Voorreservering Lapland

Ga op reis naar Lapland in winter 2022/2023

Is jouw reis naar keuze al voorgeboekt voor winter 2021/2022? Graag stellen wij je op de hoogte zodra onze reizen voor winter 2022/2023 boekbaar zijn. Een groot deel van onze reizen is binnenkort volledig online te boeken, voor de andere reizen kun je een voorreservering maken. Natuurlijk kun je ook contact opnemen met onze reisadviseurs die je graag helpen bij het vinden van een reis die het best past bij uw wensen.
 

Bekijk alle Lapland reizen


Wil jij zeker zijn dat jij voldoende keuze hebt bij het uitzoeken van jouw reis voor winter 2022/2023? Dan adviseren wij je om zodra jouw reis boekbaar is deze vast te gaan leggen. We raden je aan nu alvast onderstaand formulier in te vullen zodat wij je op de hoogte kunnen brengen zodra onze Lapland reizen voor winter 2022/2023 boekbaar zijn. Heb je andere vragen? Dan kun je uiteraard contact opnemen met onze reisadviseurs. Wij helpen je graag om jouw droomreis te realiseren.


Voigt Travel biedt in de wintermaanden rechtstreekse vluchten aan naar Lapland. Vertrek is vanaf Brussel en Amsterdam en het winterseizoen loopt van medio december 2022 tot eind maart 2023. 
 

 

Voorreservering maken

Mocht je echt zeker willen zijn van een onvergetelijke wintervakantie volgend jaar winter dan kun je al een voorreservering maken met behulp van het reserveringsformulier op onze website. Deze voorreservering is vrijblijvend en verplicht je tot niets. Maak je een voorreservering, dan informeren we je als eerste en heb je, bij beschikbaarheid, als eerste de keuze om de vrijblijvende optie om te zetten in een boeking.

  1. Kies je favoriete reis
  2. Klik op de oranje knop met 'Direct boeken'
  3. Selecteer je gewenste vertrekdatum (vanaf december 2022)
  4. Vermeld in het opmerkingenveld in stap 3 dat het om een voorreservering gaat en of je specifieke wensen hebt
  5. Verzend je aanvraag

Zodra de nieuwe vertrekdata en tarieven bekend zijn, controleren we de beschikbaarheid van jouw reis in de gewenste periode en komen we bij je terug met deze informatie. Je kunt dan alles nog eens rustig doorlezen. Als je er alsnog van af wilt zien komt deze reis kosteloos te vervallen. Wanneer je akkoord gaat zullen wij de reis voor je bevestigen zodat je in de winter van 2022/2023 op vakantie kunt naar het Pure Noorden!

Meer informatie of telefonisch boeken

Mocht je toch nog vragen hebben, neem dan contact met ons op, wij staan je graag te woord. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer +32 267 00995 of stuur een e-mail naar info@voigt-travel.be.

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel