Reis naar wens naar Lapland

Reis naar wens naar Lapland

Met Voigt Travel

ruka reis

Annemarie Peeters: reisspecialist Voigt Travel
 

"Met Voigt Travel een reis uitstippelen naar Lapland? Laat dat maar aan ons over!"

"Fins Lapland en Zweeds Lapland hebben zo veel te bieden! Naast de reizen die we op onze website aanbieden, helpen wij jou graag om een reis op maat samen te stellen. Misschien wil jij een huwelijksreis maken om nooit meer te vergeten, of een bijzondere reis met familie, vrienden of collega's. Wij helpen je graag verder! Wij horen graag van jou wat je wensen zijn, bijvoorbeeld een type accommodatie of activiteiten die je graag zou willen doen.
Voigt Travel helpt je graag bij het uitstippelen en uitzoeken van jouw reis naar wens naar Lapland. We zijn al veertig jaar dé specialist in het noorden van Europa en weten als geen ander de bijzondere plekken te vinden. Laat het ontwikkelen van een mooie reis maar aan ons over! Neem contact met ons op en dan kijken we samen naar jouw wensen. Wij kijken er naar uit om van je te horen."

 

Reis naar eigen wens uitstippelen

Bij Voigt Travel kun je er voor kiezen om je reis naar wens te laten uitstippelen, bijvoorbeeld voor een huwelijksreis, verblijf in een groot chalet met je eigen vriendengroep, of als je op bijzondere wijze wilt overnachten.

Bekijk alvast deze bijzondere reizen ter inpiratie.
 

  •  
    Huwelijksreis naar LaplandHuwelijksreis Voigt Travel
  •  
    Bijzondere overnachtingen bijzondere overnachtingen in Lapland
  •  
    Grote chalets grote chalets in Lapland

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel